Esports

Primer entrenament de Txigrinski amb l'equip

El central ucraïnès del Barça ha conegut tots els seus companys menys Messi i Alves, que estan de viatge de retorn a Barcelona després de jugar amb les seves seleccions

El central ucraïnès Dmitro Txigrinski s'ha entrenat per primera vegada amb el Barça després de ser fitxat a finals d'agost.

El jugador va veure el debut del seu nou equip al primer partit de Lliga, però els compromisos de les seleccions nacionals el van obligar a viatjar amb Ucraïna.

Txigrinski ha pogut conèixer tots els seus nous companys, inclòs Gabi Milito, que ha tornat a Barcelona tot i que encara no s'ha entrenat amb l'equip. Tot i això, l'internacional ucraïnès encara no ha coincidit ni amb Dani Alves ni amb Messi, que ja estan viatjant a la Ciutat Comtal.

Messi i Alves estaran a disposició de Guardiola per a l'entrenament d'avui divendres a la tarda, el penúltim que podrà fer el Barça amb tota la plantilla abans del partit contra el Gefate de dissabte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.