Esports

Valdés iguala Sadurní amb 247 partits disputats a la Lliga

Se situa en tercera posició després de Zubizarreta, amb 301, i Ramallets, amb 288

El català Víctor Valdés ja és el tercer porter amb més partits disputats amb la samarreta del FC Barcelona, després de participar ahir a la nit en el partit contra l'Atlètic de Madrid, amb la qual cosa iguala Salvador Sadurní, amb 247 partits, segons dades facilitades pel club blaugrana.

Sadurní va ser porter del FC Barcelona en la dècada dels seixanta i setanta i va aconseguir jugar amb el conjunt blaugrana 247 partits de Lliga, cosa que l'ha col·locat en la tercera posició en la classificació de porters de l'entitat catalana amb més partits disputats en el campionat, posició que ara ha de compartir amb Valdés.

Aquesta classificació la lideren Andoni Zubizarreta i el llegendari Antoni Ramallets. El primer, porter titular del Dream Team que va entrenar Johan Cruyff, va jugar 301 partits, mentre que el català, en les dècades dels cinquanta i seixanta, va participar en 288 partits.

Víctor Valdés va debutar amb el Barcelona l'1 de setembre del 2002 al Camp Nou, precisament contra l'Atlètic de Madrid, i des d'aleshores ha estat alineat en 247 partits, marca que iguala la de Sadurní. En aquests 247 partits, Valdés ha encaixat 212 gols.

Tot apunta que si Valdés, amb dos trofeus Zamora com a porter menys golejat de la Lliga, continua com a titular en les dues pròximes temporades, podrà superar la marca de Zubizarreta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.