Esports

Al Barça Borges se li escapa la Lliga Asobal

L'equip de Xavi Pascual perd a la pista del Ciudad Real (23-19), que referma el seu liderat amb cinc punts d'avantatge sobre els blaugrana

El Ciudad Real ha sentenciat gairebé la Lliga Asobal després de guanyar el Barça Borges, el seu gran rival en la lluita pel títol, per 23-19. Encara queda molta competició, però la veritat és que la victòria en aquesta 19a jornada, que deixa els manxecs amb cinc punts d'avantatge sobre els blaugranes -38 punts a 33-, és pràcticament definitiva.

El duel disputat al Quijote Arena, on l'equip entrenat per Talant Duixebàev no perd des del desembre del 2004, ha quedat marcat pel mal inici dels catalans, que de sortida han encaixat un revelador 5-0 en contra. A partir d'aquí, els locals s'han pres les coses amb calma i s'han dedicat a administrar aquest matiner avantatge, i s'ha arribat al descans amb un 12-6.

A la represa ha semblat que el Barça, amb Saric a la porteria i Rutenka i Iker Romero tirant de l'equip, reaccionava situant el marcador en un ajustat 17-16. Però el porter local, Sterbik, s'ha encarregat de tallar la remuntada blaugrana, mentre els manxecs tornaven a posar distància (21-16). I en aquesta ocasió, els catalans ja no han pogut tornar a acostar-se al Ciudad Real i han vist com la Lliga se'ls posa molt, molt coll amunt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.