Esports

Tiger Woods s'autoinculpa per primer cop dels seus problemes personals

Demana perdó per la infidelitat matrimonial que l'ha apartat de la competició. Confirma que tornarà a jugar a golf però no sap quan ho podrà fer.

Tiger Woods, considerat un dels millors golfistes de tots els temps i l'esportista més ric del món, va comparèixer ahir davant dels mitjans de comunicació als Estats Units per demanar disculpes pel seu comportament "egoista i irresponsable" i per anunciar que tornarà a competir en el circuit professional, tot i que no va aclarir quan ho farà. Davant d'un reduït grup d'amics i familiars, el número 1 del món va llegir una declaració en què reiterava que lamentava profundament haver decebut tanta gent i es va considerar l'únic responsable dels seus actes. La compareixença, en què hi havia la seva mare però no la seva dona (Elin Nordegren), ja havia estat criticada abans de començar per alguns mitjans pel fet que el jugador no acceptés preguntes i només convidés un petitíssim grup de periodistes.

En els 15 minuts de parlament, Woods va demanar expressament als mitjans que deixin de perseguir els seus fills i la seva dona perquè ell és l'únic responsable de tot el que ha passat. "La meva dona només mereix elogis. Jo sóc l'únic culpable perquè sóc jo el que ha estat infidel", va subratllar el golfista, aparentment afectat emocionalment per tot l'afer mentre llegia el seu petit discurs de 15 minuts.

El jugador va anunciar que tornarà a jugar quan acabi la teràpia "espiritual" que va començar fa un mes i mig. També va demanar perdó als pares que l'han mostrat com un model i exemple a seguir per als seus fills. "Demano a la gent que va confiar en mi que obrin un espai al seu cor per tornar a creure en mi", va assenyalar el nord-americà.

Woods va destacar que ara el més important en la seva vida és el seu matrimoni i els seus fills i va mirar de fer entendre als mitjans que els afers personals només l'incumbeixen a ell mateix i a la seva dona.

Quan va acabar el discurs Woods es va abraçar a la seva mare i va saludar els amics que ocupaven la primera fila de la restringida audiència que va tenir el privilegi d'assistir a l'acte en un club de golf de Florida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.