Esports

Raga aconsegueix el seu quart títol nacional després d'acabar segon a Alacant

Trial

Adam Raga (Gas Gas) s'ha proclamat aquest diumenge per quarta vegada en la seva carrera campió d'Espanya de trial, de motociclisme, després d'acabar segon en l'última prova puntuable, disputada a la Nucía (Alacant) i en la qual s'ha imposat Toni Bou (Montesa-HRC Cota 4RT), subcampió.

Raga, que també va ser campió el 2004, 2005 i 2007, ha arribat a Alacant amb onze punts de marge respecte a Bou, de manera que el segon lloc li ha garantit el títol.

Bou, campió mundial, s'ha imposat per davant de Raga i d'Albert Cabestany (Sherco), que ha completat el podi de la Nucía. Es tracta dels tres únics pilots que han estat al capdamunt del podi aquest any en alguna de les set cites de les quals ha constat el campionat (Adam va aconseguir quatre victòries, Bou dues i Cabestany una).

D'aquesta manera, Raga ha augmentat un palmarès en el qual també figuren sis títols mundials (quatre sota sostre i dos a l'aire lliure). "Estic molt content amb aquest títol que avala tota la feina feta aquest any. És el primer campionat que concretem, però hem estat moltes vegades al podi i una recompensa com aquesta ens feia falta", ha comentat Raga, de 22 anys.

Raga apunta ara al Nacional sota sostre, certamen del qual és líder. Divendres se'n disputa la quarta prova a Santander.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.