Victòries de prestigi d'Espanya a França i Argentina a Alemanya

Amb cinc blaugranes a les seves files, la selecció de Del Bosque guanya 0-2 a Saint Dennis, mentre que la de Maradona es reivindica amb un 0-1 a Munic

La jornada de dimecres de partits amistosos preparatoris per al Mundial de Sud-àfrica s'ha saldat amb victòries de prestigi per a Espanya i Argentina, que amb jugadors blaugranes a les seves files, s'han imposat a domicili a França (0-2) i Alemanya (0-1), respectivament.

A París, els de Vicente del Bosque, que ha alineat de sortida quatre blaugranes -Puyol, Piqué, Iniesta i Busquets-, s'ha imposat amb solvència amb gols del valencianista David Villa, al minut 21, i el madridista Sergio Ramos, al 46. A la segona part, ha sortit el també barcelonista Xavi, ocupant el lloc de l'arenyenc Cesc, mentre que el manxec ha estat substituït al 64. Al seu torn, al bàndol francès Henry ha estat titular i ha jugat 65 minuts.

D'altra banda, a Munic, l'albiceleste, amb Messi jugant els noranta minuts, s'imposava amb gol del madridista Higuaín al minut 45, apuntant-se una victòria important després de la seva angoixant classificació in extremis per al Mundial.