Esports

Laporta no veu "definitiu" el clàssic

Assegura que la Lliga està molt igualada i veu els blaugrana igual de motivats que els blancs per al duel

El partit del pròxim 10 d'abril entre el FC Barcelona i el Reial Madrid al Santiago Bernabéu podria acabar decidint la Lliga. No matemàticament, ja que quedarien encara set jornades per disputar, però qualsevol dels dos equips, si la igualtat actual es manté fins al dia del duel, quedaria molt tocat anímicament.

Laporta, però, encara no ho veu així, i ahir va restar transcendència al que pugui passar a Madrid. "Ja es veurà com és d'important el partit. Si els dos equips aguantem aquest ritme, es pot arribar al Bernabéu amb aquesta diferència i pot ser un partit molt interessant. Però abans potser hi haurà algun altre resultat i el partit contra el Madrid no serà definitiu", va afirmar.

El que sí que té clar, però, és que els jugadors del Barça sortiran igual de motivats que els del Madrid, malgrat que són aquests últims els que ja han començat a parlar del partit quan encara falten sis jornades perquè es jugui. "Són maneres d'estimular-se", va dir.

El president blaugrana està gaudint d'allò més amb el duel que mantenen els dos grans equips pel títol. "La Lliga està molt competida, els dos equips estan a un gran nivell i la competició està realment entretinguda", va comentar abans d'agafar un vol per dirigir-se cap a Ruanda, on visitarà el camp de refugiats de Kibiza. L'acompanya en el viatge la directiva Magda Oranich, responsable de la fundació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.