Esports

Es reinaugura el carrer de la pilota de Bocairent

Castelló de Rugat destaca en la fase final amb tres campionats, per dos de Moixent i un del Genovés, Otos i Quatretonda

Les finals de l'11é Campionat de raspall de primavera de la Mancomunitat de municipis de la Vall d'Albaida van servir de marc per presentar el diumenge 13 de juliol les millores efectuades al carrer de la Pilota de Bocairent.

Entre les tasques realitzades destaquen la nova pavimentació del sòl que garanteix unes condicions òptimes per al joc, així com l'habilitació d'un antic refugi utilitzat durant la Guerra Civil com a seu social dels equips locals. La reinauguració de l'espai va estar a càrrec de l'alcalde Josep-Vicent Ferre i del regidor d'Esports, Antonio Santonja, junt al president del club, Javi Cantó, qui va acompanyar a un dels jugadors més reconeguts de la pilota valenciana, com ho és Waldo, en una partida d'exhibició commemorativa de la fita contra David, Fili i Batiste.

El lliurament de trofeus va comptar amb la presència del president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d'Albaida, Juan Antonio Puchades; de l'alcalde d'Otos, Emili Mira, i dels regidors d'Esports de Moixent, José Luis Pont, i de Bocairent, Antonio Santonja. Un dinar popular que va congregar més de 50 persones va posar fi a l'intens cap de setmana de raspall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia