Esports

El trinquet de Dénia acollirà la final del campionat «A mà pilota»

Al trinquet Ciscar de Piles s'ha jugat la segona semifinal del Campionat A Mà Pilota i ja es coneixen els finalistes que acompanyaran a Ricard, Moro i Guillem a la final del pròxim diumenge

El cartell anunciava a Moltó i Canari front a Pepe i Coeter. Dos equips que havien demostrat un alt nivell de joc a les eliminatòries prèvies. La partida va començar igualada i el primer joc va estar ahir, el més disputat de l'encontre. Al remat va caure de la mà de Pepe i Coeter, però la reacció de Moltó i Canari no es va fer esperar i van aconseguit tres jocs consecutius.

Es demostrava el bon nivell de forma de Moltó i Canari que juguen molt compenetrats i centrats les seues partides. Desprès ha caigut el següent joc a favor de l'equip de Pepe, però no ha estat suficient i Moltó i Canari han finalitzat la partida amb el marcador 25 a 10.

D'aquesta forma passen a la final que es jugarà el pròxim dimecres a les 12 del migdia al trinquet Rovellet de Dénia. La gran final enfrontarà als equips de Moltó i Canari front a Ricard, Moro i Guillem. Abans d'aquesta partida hi haurà una partida de juvenils de l'escola de pilota de Dénia.

A més de la final del diumenge, A Mà Pilota té prevista una extensa programació de partides per a aquest cap de setmana. Dissabte pel matí es jugarà una partida al carrer a Cocentaina dins de la seua Fira de Tots Sants. Per la vesprada, a partir de les 16.30, serà el torn per al trinquet Ciscar de Piles on hi haurà una primera partida de joves valors (Nalda i Cristian front a Pau i Antoniet) i desprès un autèntic luxe de cartell. Waldo i Brisca jugaran front a Punxa, Coeter i Borja.

I el diumenge per la vesprada continuen les partides al trinquet municipal de Castelló de Rugat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia