Esports

Silla acull el 2n Festival de Patinatge Artístic

Més d'una dotzena d'actuacions i més de 80 patinadors van participar en una jornada dedicada al foment d'aquest esport

El Club de Patinatge Artístic de Silla ha tornat a sorprendre als seus conciutadans i a tots els que estimen aquest esport amb la celebració del 2n Festival de Patinatge Artístic. L'esdeveniment, va tindre lloc al poliesportiu municipal.

Adreçat a tots els públics i amb l'objectiu últim de fomentar el coneixement i la pràctica d'aquest esport, el municipi va acollir una nova edició d'aquest festival que ha estat possible gràcies al treball inesgotable dels membres del Club.

Entre nerviosisme i molta il·lusió va transcórrer una jornada on els patinadors van donar bona prova del que és aquest esport. A les 17.30 de la vesprada començaven a efectuar-se les primeres actuacions que van deixar bocabadat al públic assistent.

En total, van estar 16 les actuacions dutes a terme per un total de 85 patinadors on podíem trobar membres del Club de Patinatge local, i també d'altres Clubs convidats que van recolzar la celebració, com ara el Club de Patinatge Artístic Aldaia, el Club de Patinatge Artístic Turís, el Club de Patinatge Artístic Vinalesa i el Club de Patinatge Artístic Xanadú de Torrent.

El president del Club, Roberto Martínez Albiñana, junt al tresorer, Juan Vicente Sanchis, van estar els encarregats de tancar l'acte atorgant a tots els patinadors medalles com a recordatori d'aquesta segona edició del Festival de Patinatge, que no haguera estat possible sense la seua participació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia