Esports

Lloret serà la seu d'un torneig de waterpolo infantil i cadet

Els organitzadors destaquen que portarà a la població més de 1.600 esportistes i acompanyants

L'organització sense ànim de lucre Be Water My Friend (BWMF) i l'Ajuntament de Lloret de Mar van presentar ahir la tercera edició del torneig de waterpolo infantil i cadet que tindrà lloc a Lloret de Mar del 29 d'agost al 6 de setembre a la piscina municipal –de mides olímpiques– de la vila. El torneig es disputarà en dues fases: la infantil, del 29 d'agost al 2 de setembre, que és fins a tretze anys, i la cadet, del 2 al 6 de setembre, per a nois i noies de fins a quinze anys. En total s'esperen 700 esportistes procedents d'Hongria, Croàcia, Itàlia, Portugal, Escòcia, l'Estat espanyol i Catalunya, que disposarà d'una desena de clubs participants. Jordi Setó, president de BWMF, va explicar que els esportistes aniran acompanyants dels seus familiars i en total aquest torneig “mourà entre 1.600 i 1.800 persones que s'allotjaran a Lloret”. El president de BWMF també va explicar que inicialment el torneig s'havia de disputar a Andorra, on s'havien dut a terme les dues primeres edicions, però la instal·lació està en obres i van valorar altres opcions. “Lloret ha estat l'escollida per dos motius principals: les instal·lacions i la bona connexió amb Barcelona i Girona pel que fa a l'aeroport”, va dir.

El potencial de la piscina

El regidor d'Esports de Lloret, Joan Bernat, va remarcar que aquests esdeveniments els ajuden a projectar el potencial de la piscina i dinamitzen econòmicament la població, ja que a banda de fer esport els participants s'allotgen a Lloret i gaudeixen de l'oferta gastronòmica i complementària de la ciutat. El president del comitè tècnic de BWMF, Sergi Pedrerol, va animar tothom a anar a veure els partits (se'n disputaran 190).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia