TENNIS

ATP

Òscar Hernández sorprèn David Ferrer

Després de vèncer el xabià (6-2 i 6-4) jugarà els quarts de final d'Estoril contra el xilè Capdevile

La victòria del montgatí Òscar Hernández contra el xabià David Ferrer (6-2 i 6-4) va ser el resultat més sorprenent de la jornada d'ahir en l'obert d'Estoril. En tornejos ATP, Ferrer i Hernández només s'havien enfrontat en una ocasió, el 2008 a Auckland, i aleshores el valencià va vèncer amb molta autoritat (6-1 i 6-2). Ahir, però, el tennista maresmenc es va mostrar molt més efectiu amb el seu primer servei i va tombar el valencià en 1hora i 39 minuts de joc. El seu rival en els quarts de final serà el xilè Paul Capdevile, que ahir es va imposar a l'argentí Máximo González en tres sets (2-6, 6-2 i 6-3). Ferrer (3) va ser l'únic dels caps de sèrie que va caure eliminat. La resta, amb més o menys dificultat, van complir els pronòstics: Blake (4) es va imposar a Gil (5-7, 6-4 i 6-2), Davydenko (2) a Ferrero (7-5 i 6-2) i Fish (6) a Navarro (2-6, 6-1 i 6-4). També és va acabar l'aventura d'Estoril per a l'argentí Gaudio, que va caure contra l'italià Fognini (6-3 i 6-4).

Granollers, eliminat a Belgrad.

El barceloní continua sense retrobar-se amb el seu millor joc, i ahir a Belgrad va caure clarament contra el local Troicki (6-3 i 6-4). Djokovic es va emportar el duel serbi contra Tipsarevic (6-2, 4-6 i 6-0).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.