Esports

futbol

champions

Un Barça espès reacciona i s'endú el triomf de Mönchengladbach (1-2)

Remuntada. Els blaugrana signen un mal partit a Alemanya, però capgiren el gol inicial de Hazard i encadenen la segona victòria

Tot i signar un dels pitjors partits de la temporada, el Barça s'ha endut aquesta nit els tres punts de Mönchengladbach, en remuntador en la segona meitat el gol inicial de Hazard, un triomf força important de cara a segellar el pas per als vuitens de final.

Ja des de l'inici, el duel ha estat força espès, amb el Mönchenbladbach ben posicionat i el centre del camp del Barça força imprecís, el que ha provocat que el trident ofensiu blaugrana hagi quedat desconnectat. En aquesta situació, les ocasions s'han produït en comptagotes, com un xut massa centrat de Neymar (7'), un altre molt alt de Suárez (11') i un tercer de Rakitic que Sommer ha enviat a córner (23'). I quan el partit estava més aturat ha arribat l'1-0, que s'ha iniciat en una pèrdua de pilota de Busquets. L'errada ha permès al Gladbach generar un ràpid contraatac liderat per Raffael, que després de passar per Dahoud ha acabat amb el gol de Hazard (34'). El Barça, però, ha reaccionat amb la seva millor ocasió del primer temps, una volea de Suárez que Sommer ha pogut desviar (38').

L'oportunitat, però, només ha estat un miratge, ja que l'espessor dels de Luis Enrique s'ha mantingut amb la represa, amb el Barça força insípid davant d'un Mönchengladbach tancat al darrere. De fet, la primera ocasió no ha arribat fins el minut 20, però ha estat suficient per empatar. L'acció l'ha iniciat Neymar, amb una passada picada per a Arda, que ha marcat l'1-1 amb una volea. El gol ha deixat tocat als poltres, que encara han endarrerit més les línies, una actitud que el Barça no ha desaprofitat per, ara sí, fer-se amb el domini, per cuinar a foc lent l'1-2. Aquest, però, s'ha produït en una jugada d'estratègia, un córner executat per Neymar a la frontal, per a Suárez, que ha xutat fort però centrat. Sommer, peró, només ha pogut refusar la pilota, deixant-la morta, un regal que Piqué, atent, ha aprofitat per marcar el gol del triomf (73'). I poc després Arda ha estat aprop de fer la diana de la nit, en una meravellosa vaselina que el porter local ha desviat a córner. Tot i patir una mica en el tram final, el Barça ha pogut aguantar el resultat, per sumar tres punts molt importants que el situen al capdavant de la classificació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia