Esports

SOCIETAT

Sandro Rosell, una conversa en família

Els pares, l’esposa, el germà i la defensa no entenen la situació, expliquen com ho està vivint Sandro Rosell i remarquen que no s’ha trobat mai un cas com aquest

Un any i un mes després que l’ex president del Barça. l’empresari Sandro Rosell, entrés a presó preventiva, el Punt Avui Televisió i L’Esportiu reuneixen a la família i els advocats per valorar la situació.

Presumpció

Un dels advocats comenta que cal deixar-lo en llibertat, al marge del ritme lent de la instrucció. També creu que si el magistrat ja té totes les diligències a punt, hauria de fixar la data del judici. Creu que s’està tractant Rosell com a culpable.

El germà

Sergi Rosell, germà de Sandro, es pregunta per què està passant això. “És duríssim per a ell, encara que segurament ens explica només la meitat de la meitat”.

Càstig familiar

Un altre dels advocats, afirma que es tracta d’aplicar un càstig, no només a l’acusat, sinó a tota la família. “La dona, els germans, els pares”, afirma “no entenen el que passa ni ho entenc jo, que em dedico a això, no hi trobo explicació”.

Les nenes

La dona de Sandro Rosell afirma que està molt orgullosa de les seves filles. “Per com han reaccionat, per com estan recolzant al seu pare. Jo els dic que la seva obligació és tirar la seva feina endavant, estudiar i donar alegries al seu pare. I això és el que han fet, han tingut èxit als estudis, s’han esforçat i continuen amb les amigues. A mi també m’ajuden perquè la gent jove es més forta. A vegades ploren, sí.”.

Res de dolent

La mare de Sandro Rosell es pregunta sobretot per què està passant tot. Quina raó hi ha rere de tot. Admet que el seu fill potser no és una persona perfecta però sap que no és una persona dolenta. “Jo l’he criat i sé que no ha fet res que no tingués de fer, res de dolent, això segur”.

President

El seu pare està convençut que si Sandro no hagués estat president del Barça no estaria a la presó. No afirma que estigui a la presó per haver estat president però creu que sense ser president no estaria engarjolat. En aquest sentit, el seu germà recorda que el Barça sempre ha estat una estructura d’estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia