Barça

La festa al Camp Nou

El Barça celebra aquest dissabte el títol de copa del Rei amb l'afició amb una festa al Camp Nou

Les portes de l'estadi s'obriran a les 19.30 hores i la cerimònia començarà a les 21.45 hores

Hi haurà actuacions musicals, espectacle pirotècnic i la volta d'honor dels jugadors

Aquesta tarda la cita és al Camp Nou. I és que, després d'aterrar aquest migdia a l'aeroport del Prat, els jugadors i l'equip tècnic del FC Barcelona descansarà fins al vespre, quan se celebrarà el títol de copa del Rei amb l'afició amb una festa a l'estadi. Concretament, i segons informa el club, les portes s'obriran a dos quarts de vuit del vespre perquè tots els aficionats puguin començar a accedir a les grades. A partir d'aleshores començarà l'animació a càrrec de Pep Callau i les actuacions musicals del grup Teràpia de Shock i de Jofre Bardají.

A tres quarts de deu de la nit començarà la cerimònia, amb òpera i ballarines aèries, presentació dels jugadors i el ja tradicional espectacle pirotècnic. Les celebracions acabaran, segons el previst, amb una volta d'honor al Camp Nou. D'aquesta manera, els aficionats podran acomiadar-se de l'equip per aquesta temporada però, sobretot, podran dir adéu a Pep Guardiola.

El club recorda que tots aquests actes de celebració es podran veure en directe per streaming a través del lloc web oficial www.fcbarcelona.cat i el canal You Tube (www.youtube.com/fcbarcelona).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.