Martín Cáceres: «Vull que es tanqui la cessió a la Juve»

Martín Cáceres podria haver jugat ahir el seu darrer partit amb el Barça d'aquesta temporada, ja que en breu es podria tancar la seva cessió per un any al Juventus de Torí. El jove defensa, internacional amb l'Uruguai, de fet, no amaga que ara mateix el seu desig és provar aquesta experiència en la lliga italiana, tot i que també va recordar ahir des de l'estadi de Wembley que el somni que té al cap és triomfar al Barcelona. «Jo el que vull és jugar, tenir minuts, i sóc conscient que la temporada passada no va ser la meva. El que tinc clar, però, és que si marxo a la Juve serà en condició de cedit. Res de traspàs, perquè jo el que vull és acabar triomfant al Barça.»

El defensa es va formar al Defensor Sporting i va arribar a terres europees gràcies al Vila-real, que el va cedir durant la seva primera temporada a l'estranger al Recreativo. Ahir, va parlar del tema amb el tècnic Pep Guardiola, i va arribar a la conclusió, tal com ell mateix reconeix, que ara mateix es tracta de «la Juve o res». El club italià ha admès públicament el seu interès per fitxar-lo en condició de cedit, tot i que falta per tancar l'operació, ja que els italians volen incloure-hi una opció de tenir la prioritat a l'hora de fitxar-lo si acaben satisfets amb els seus serveis. El club piemontès, a més, prefereix treure's de sobre algun dels homes que no entra en els plans del tècnic Ciro Ferrara, com el danès Poulsen, abans de comprometre's a assumir una altra fitxa. L'operació però, està ara mateix ben encaminada, i el mateix Cáceres reconeixia: «Parlaré amb el meu representant per veure si es pot tancar l'operació ràpidament, perquè el que no vull és haver de marxar a la gira dels Estats Units i tornar-ne al cap de dos dies», va concloure el defensa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.