Barça

La UEFA expedienta el Barça per l'exhibició d'estelades a la final de Berlín

El club s'enfronta a una multa de fins a 60.000 euros i al tancament d'alguna zona del Camp Nou en un proper partit de Champions

L'entitat blaugrana presentarà al·legacions abans del 15 de juliol

La UEFA ha obert un expedient al FC Barcelona per la massiva presència de banderes independentistes i de càntics del mateix signe durant la final de la Lliga de Campions de futbol que es va disputar el passat 6 de juny a Berlín, segons ha confirmat el club català.

El Barça s'enfronta a una sanció econòmica que podria arribar als 60.000 euros o fins i tot al tancament d'alguna zona del Camp Nou en un pròxim partit de la màxima competició continental.

El club ha anunciat que presentarà recurs i, per aquest motiu, farà una al·legació abans del 15 de juliol.

Des de l'entitat blaugrana han mostrat la seva sorpresa perquè l'informe ha estat elaborat d'acord amb les informacions recollides per la transmissió seguida per televisió i no de manera presencial.

L'informe està signat per l'advocada ucraïnesa Anna Bordiugova, membre de l'equip d'inspectors de la comissió disciplinària de la UEFA que presideix el xipriota Chris Georghiades.

Es dóna el cas que a l'informe del delegat de la UEFA en aquell partit, l'holandès Harry M. Been, es destacava l'“excel·lent comportament” dels aficionats del Barça, així com que a la graderia blaugrana no es van utilitzar artefactes de pirotècnia i els càntics de la seva afició “no van ser discriminatoris”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.