Barça

Laporta critica que el Barça no recorri la sanció de la UEFA per les estelades

L'expresident blaugrana també critica la gestió de a junta perquè considera que és “insostenible a nivell esportiu, social i econòmic”

L'advocat Joan Laporta, president del FC Barcelona des del 2003 al 2010, ha criticat aquest divendres que el conjunt català no hagi presentat un recurs contra la sanció que li ha imposat la UEFA de 30.000 euros, per exhibició de banderes independentistes a la final de la Lliga de Campions del juny passat, així com càntics des de la graderia.

L'expresident ha recorregut a les xarxes socials per llançar un missatge contundent: “No ens rendim, per molts motius, com tenir una junta que acata sancions per lluir estelades a Berlín”.

A més d'aquesta crítica, el que va ser candidat a la presidència del FC Barcelona en les passades eleccions, s'ha emplaçat a setembre per seguir amb la seva ja anunciada oposició després de perdre els comicis contra Josep Maria Bartomeu.

“Seguiré lluitant per evitar que el Barcelona tingui un president processat. Que per culpa d'aquest president el Barcelona estigui processat per primera vegada en la seva història i continuaré lluitant perquè el club deixi d'estar venut a Qatar”, ha assenyalat en un vídeo que ha penjat en les xarxes socials.

També ha criticat la política dels actuals gestors, sortits de les eleccions del 18 de juliol, perquè diu no compartir “el model de club”, que considera “insostenible a nivell esportiu, social i econòmic”.

“Valoro molt positivament el resultat obtingut a les eleccions (va obtenir 15.615 vots, per 25.823 el vencedor, Josep Maria Bartomeu) i, sobretot, quan vam haver de lluitar contra tots els elements. El vostre vot avala un model de club: el de Cruyff, Masia, Catalunya i Unicef, i el d'un club poliesportiu i una organització professional, que faci que l'entitat funcioni bé”, ha afegit.

“Ho vaig dir el dia de les eleccions: no em rendeixo i seguiré lluitant perquè el Barcelona sigui de tots, amb el model que defensem molts barcelonistes. Passeu bones vacances i ens trobem al setembre amb energies renovades, i amb l'energia que faci falta per trobar la felicitat de tots els barcelonistes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.