Barça

Cruyff, sobre el seu càncer: “Tinc la sensació d'anar guanyant 2-0”

L'ex entrenador i ex jugador del FC Barcelona agraeix “l'excel·lent treball dels doctors i l'afecte de la gent”

Johan Cruyff, ex entrenador i ex jugador del FC Barcelona, ha explicat que els últims resultats sobre el tractament del càncer de pulmó que pateix estan sent “molt positius”. De fet, a través d'un comunicat, l'holandès ha utilitzat un símil futbolístic per definir el seu estat de salut: “Ara mateix, tinc la sensació d'anar guanyant 2-0 en la primera part d'un partit que encara no ha acabat, però que estic convençut que acabaré guanyant”.

Cruyff informa que després de diverses sessions de tractament tot va bé, gràcies “a l'excel·lent treball dels doctors, l'estima de la gent” i també a la seva mentalitat positiva per afrontar la malaltia.

A Johan Cruyff se li va diagnosticar un càncer de pulmó el 22 d'octubre passat després d'una visita a l'Hospital Clínic de Barcelona. Amb 68 anys, l'holandès, el primer tècnic que va aconseguir que el Barça guanyés la seva primera Copa d'Europa (1992), va ser intervingut l'any 1991 a cor obert per una insuficiència coronària aguda.

Des de que es va informar sobre el seu estat de salut, Cruyff ha anat detallant els seus progressos en el diari holandès De Telegraaf. Ha admès sentir-se sobrepassat per les contínues mostres d'afecte que rep dels aficionats del Barça i del seu país. A Holanda, en el minut 14 de cada partit de futbol que es juga es produeixen aplaudiments esporàdics dels aficionats per animar Cruyff a continuar lluitant contra el càncer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia