Barça

Mor Manel Vich, la veu del Camp Nou durant 58 anys

Era conegut pel seu clàssic “Bona nit i benvinguts a l'estadi” abans de cada partit del Barça

El FC Barcelona ha confirmat la mort de Manel Vich, de 78 anys, que durant els últims 58 anys ha estat la veu del Camp Nou, l'encarregat d'anunciar les alineacions i les substitucions del coliseu blaugrana.. Vich, que va començar a treballar en el Campde les Corts, era conegut per la seva frase introductòria: “Bona nit i benvinguts a l'estadi”, amb la qual rebia en cada partit als espectadors assistents al camp.

Considerat com “la veu de l'estadi”, Vich va complir amb la seva feina durant 58 anys i només va faltar en quatre ocasions: dos per una operació per un càncer de ronyó, un pel casament de la seva filla i l'últim, fa pocs dies, contra l'Sporting de Gijón, a causa d'uns problemes de salut dels quals no s'ha pogut recuperar.

El club ha decretat tres dies de dol amb motiu de la mort de Manel Vich. El president del club, Josep Maria Bartomeu, mitjançant un tuit ha recordat la seva figura: “Manel, la teva veu ens acompanyarà sempre. Descansa en pau”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia