Esports

L'afició del Barça rep al rei amb xiulets i estelades

L'organització de la final de la Copa del Rei posa l'himne espanyol a un volum eixordador

Luis Enrique fa jugar l'onze de gala

L'afició del FC Barcelona ha rebut aquest diumenge el rei Felip VI amb una gran xiulada i onejant estelades mentre sonava, a un volum eixordador, l'himne espanyol per megafonia. Era una reacció més que previsible, sobretot, per l'intent de la delegada del govern espanyol a Madrid, Concepción Dancausa, de prohibir l'exhibició de banderes independentistes durant la final de la copa del Rei que el Barça i el Sevilla estan disputant a l'Estadi Vicente Calderón de Madrid i que un jutge va desestimar després d'un recurs presentat per l'associació Drets.

L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, ha presentat una alineació sense sorpreses. Així doncs, ha jugat Ter Stengen a la porteria; Alves, Piqué, Mascherano i Alba, a la defensa; Rakitic, Busquets i Iniesta, al mig del camp; i Messi, Suárez i Neymar, a la davantera.

Pel que fa al Sevilla, Unai Emery ha fet sortir al terreny de joc: Rico, a la porteria; Ferreira, Carriço, Rami i Escudero, a la defensa; Krychowiak, Banega i Iborra, al mig del camp; i Coke, Gameiro i Vitolo, a la davantera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.