DIT I FET

Qui deia que estaven morts?

L'Espanyol ha aconseguit en tres setmanes el que havia deixat escapar en les 28 anteriors. Sumar 10 de 12 punts en aquest punt de la lliga ha de resultar definitiu per fer canviar d'opinió tots aquells que ja pronosticaven el seu enterrament a segona. Definitivament l'Espanyol ha deixat d'estar mort. Té constants vitals i senyals clars de recuperació. Ara està en disposició de lluitar per evitar el descens en les mateixes condicions mínimes (punts) que la resta d'implicats. Han fet el més difícil, ara falta tancar el cercle i convertir la temporada en el paradigma del que no s'ha de fer per evitar que es repeteixi.

Tècnic i jugadors no han fet res més que complir la seva obligació d'esmenar la plana. Queden sis partits, quatre dels quals al Lluís Companys i dos seguits contra el Betis i el València. La teoria del miracle que assegurava la permanència guanyant només els partits de casa quan faltaven deu jornades per al final del campionat se n'ha anat en orris. No només han sumat els sis contra el Deportivo i el Getafe, sinó que tenen bonus extra de Sòria i Gijón. Ara, més que mai, és al seu abast. L'equip, liderat per Pochettino i Di Blasi, s'ha refet. El sentit comú, la professionalitat i la unió de la plantilla han estat el camí, la senda que reclamava l'afició i que continuarà exigint fins que quedi certificada la permanència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.