Esports

Futbol

Primera divisió

El president del Màlaga: “L'escòria de Catalunya no ensumarà la Lliga”

El president del Màlaga va fort. El xeic Abdullah bin Nasser Al Thani, propietari des del 2010 del club andalús, ha carregat contra els blaugrana amb un missatge publicat al seu compte de Twitter. Tot va començar amb la petició d'un aficionat del Barça que li demanava Al Thani que el Màlaga guanyés al Madrid en l'última jornada. Una petició que ha vingut acompanyada d'una resposta carregada de ràbia: “L'escòria de Catalunya no ensumarà l'olor de la Lliga després de les mentides sobre Míchel”. Míchel González, exjugador del Reial Madrid i actual entrenador del Màlaga, va assegurar que ell era “molt més madridista que Valdano”, en referència a poder fer-li la guitza als blancs en l'últim partit de la temporada.

Luis Enrique va indicar després de la victòria contra l'Osasuna que no espera cap favor del Màlaga per poder aixecar la tercera Lliga consecutiva. Preguntat sobre si confiava en els andalusos, el tècnic del Barça va ser més clar que mai: “Si la meva àvia tingués rodes seria una bicicleta”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia