1a divisió

Aguirre demana que se suspengui la final de la Copa del Rei

La presidenta de la Comunitat de Madrid proposa que el partit es jugui a porta tancada per evitar les protestes nacionalistes

Aguirre subratlla que, segons recull el codi penal, “els ultratges a la bandera o a l'himne són delictes”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat aquest dimarts que la final de la Copa del Rei, que enfrontarà el pròxim divendres, a Madrid, el Barça i l'Athletic de Bilbao “s'ha de suspendre i celebrar a porta tancada a qualsevol altre lloc”. Aguirre ha fet aquestes declaracions davant la possibilitat que, com ja va passar ara farà tres anys a la final que van jugar els mateixos equips a València, es produeixi una xiulada contra el príncep o durant l'himne d'Espanya.

“Els ultratges a la bandera o a l'himne són delictes que recull el codi penal. No s'han de consentir i, per tant, la meva opinió és que el partit s'ha de suspendre i celebrar-se en algun altre lloc”, ha manifestats en una entrevista a Onda Cero. En aquest sentit, la presidenta de la Comunitat de Madrid ha assegurat que segurament aquesta decisió crearà molta polèmica, però és necessària perquè aquest tipus de coses “no s'han de consentir”.

“Si hi ha part dels aficionats, que estic segura que no són tots i que n'hi ha molts que no són nacionalistes ni separatistes ni antiespanyols, que vulguin xiular, el partit no es celebrarà, així de clar” ha subratllat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.