Futbol internacional

Messi diu adéu a la selecció argentina

El jugador del FC Barcelona perd la final de la Copa Amèrica contra Xile a la tanda de penals

El jugador Lionel Messi ha anunciat aquest dilluns el seu adéu a la selecció argentina després de perdre la final de la Copa Amèrica contra Xile a la tanda de penals. Aquesta és la quarta final que perd el davanter del Barça amb la selecció.

“Pensant-ho molt al vestidor, crec que ja s'ha acabat per mi la selecció. He lluitat molt, ho he intentat, però són quatre finals i no he pogut guanyar-les. He fet tot el possible. Em dol més que a ningú però és evident que no és per a mi. Desitjava guanyar un títol amb la selecció i lamentablement no ha estat possible”, ha declarat el capità de l'albiceleste després del partit.

Messi, que ha fallat un dels dos llançaments del seu equip a la tanda de penals, ha assegurat als periodistes que ja té la decisió presa.

“Ja he pres la decisió. He fet tot el possible per intentar guanyar alguna cosa i la veritat és que ja està. Ja ho venia pensant. Era aquesta o ja està. He fet tot el possible ”, ha afegit.

Després de fallar el primer penal de l'Argentina, el davanter del Barça s'ha enfonsat, ha ajupit el cap i ha començat a plora sense que ningú el pogués consolar mentre deambulava pel camp fins que finalment s'ha consumat la derrota.

L'astre argentí no ha pogut donar una victòria al seu país amb la selecció absoluta i segueix amb el seu malefici a les finals. Ja són tres de consecutives les que perd.

Amb ell, l'Argentina ha caigut en el partit decisiu en les Copes Amèrica del 2007, 2015 i 2016. Va acariciar la glòria a la final del Mundial 2014, però tampoc va poder emportar-se el trofeu que Alemanya li va prendre a la pròrroga.

Els únics títols que Messi ha aconseguit amb la selecció són el Mundial Sub'20 del 2005 i la medalla d'or olímpica a Pequín 2008 amb l'equip sub23.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia