Edu Oriol i Bartra fan mantenir la ratxa del Barça Atlètic, contra l'Oriola (2-0)

El Barça va guanyar amb claredat a l'Oriola (2-0) en un duel que semblava més igualat abans de començar. El conjunt blaugrana va treure tota la pólvora disponible per neutralitzar sense contemplacions un Oriola que només va oferir perill en els últims minuts de la primera part. Els visitants van tenir l'empat a les botes, però el Barça va saber refer-se en la segona i va sentenciar el matx.

En la primera part, el Barça va disposar de les millors oportunitats fins que Edu Oriol va aprofitar una bona passada en profunditat de Montoya per doblegar la defensa visitant, amb un xut potent creuat per la banda dreta. El partit semblava decantar-se cap al costat blaugrana, però l'Oriola va revifar en els últims minuts de la primera i va desaprofitar dues bones ocasions per posar l'empat. En el minut 40 Carlitos ho va intentar però no va arribar a l'assistència de Ballester. I només un minut més tard, Cervera ho va provar un altre cop, però un atent Oier va aconseguir rebutjar el llançament. No obstant això, en la segona part va canviar la dinàmica, ja que el Barça va pressionar molt més el rival i va lluitar cada pilota. Edu Oriol i Jonathan Soriano van buscar amb insistència la porteria de Ricardo. Però va ser Bartra (73'), amb una bona rematada de cap, el que va aconseguir batre un altre cop la porteria visitant. Els minuts finals van ser de total domini blaugrana, mentre que l'Oriola va restar com un espectador més. Així, el Barça es consolida en el segon lloc i es manté a quatre punts del líder.