Tres enfrontaments entre conjunts de la zona baixa en la jornada de Setmana Santa

Quan només queden set jornades perquè finalitzi la temporada a tercera divisió, fins a deu equips del grup no tenen, ni de bon tros, assegurada la salvació. L'enorme igualtat regnant –que ha provocat l'acumulació de diversos equips en un marge molt escarransit de punts– i la mala situació d'alguns conjunts catalans en la segona divisió B –que acosta sigil·losament els temuts descensos compensats a la tercera– ha posat en alerta la meitat dels equips del grup, que necessiten acabar la temporada a prop de la meitat de la taula per marxar del tot tranquils a les vacances d'estiu, una situació que fa que d'aquí al final de la campanya hi hagi un carrusel de partits entre equips immersos en aquesta lluita coral. Set jornades, doncs, plenes d'emocions fortes, i la que es disputa entre avui i demà no n'és una excepció.

Tres partits de quatre punts.

Evidentment, quan les diferències entre els uns i els altres són tan minses, el goal average adquireix una nova dimensió, ja que pot acabar decidint qui baixa i qui no. Avui, per exemple, s'enfronten el Vilanova i el Benavent. Els del Garraf, setzens amb 33 punts, opten a superar en la taula els segrianencs, que són tretzens, amb 35 punts. En la primera volta, el resultat va ser d'1-1, així que el que aconsegueixi el triomf també obtindrà la diferència de gols. L'altre partit de la zona baixa del dia serà el Blanes-Olesa o, el que és el mateix, el penúltim contra l'últim. En aquest cas, però, els blanencs, a quatre punts de la dissetena posició, superen en vuit punts un Olesa carn de la primera catalana.

Per acabar, demà es disputa als Canyars el Castelldefels-Palamós, una prova evident del perill que corren equips que, en un situació normal, ja estarien salvats. I és que s'enfronten l'onzè amb el dotzè. Tot i així, el marge de punts amb els equips que els precedeixen es massa curt per estar tranquils. En l'anada, els grocs van vèncer 0-1.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.