REGIONAL PREFERENT

Final amb tensió i violència en el Ripollet-Olot

Una falta d'Abel en el minut 92 provoca una gran picabaralla

Amb tot, els olotins s'asseguren matemàticament la promoció

L'Olot tenia molt a celebrar ahir al final del partit contra el Ripollet, després d'assegurar-se la participació en la promoció d'ascens, però tot va quedar deslluït per una sèrie de lamentables incidents que van obligar els jugadors i tècnics de l'Olot a córrer per refugiar-se als vestidors.

Era el minut 92 quan una falta d'Abel en zona de ningú va fer saltar de la banqueta els membres del Ripollet, que, indignats, van començar una picabaralla que va obligar l'àrbitre a assenyalar el final del partit. Els incidents van anar a més quan uns individus sense identificar que no formaven part de la banqueta local –entre els quals, segons sembla, hi havia algun jugador local lesionat– van començar a perseguir els visitants, que corrien cap als vestidors entre crits, amenaces i empentes. Un dels que van patir més per la seva integritat va ser el cap de premsa olotí, que intentava gravar els fets amb una càmera. Un cop a dins dels vestidors la situació es va anar calmant i, tot i la tensió, no es va haver de lamentar cap agressió especialment important.

RIPOLLET
0
OLOT
2
RIPOLLET:
Reyes, Salva, Rai, Bravo, Miguel, Marc (Ilzarbe, 74'), Pedro, Uri (Javi, 88'), Rubén, Berni i Franc (Salicio, 65').
OLOT:
Aleix, Freixa, Berga, Dot, Cesc, Arimany (Karam, 77'), Abel, Villaplana, Roca (Robin, 24'), Alonso (Bassols, 60') i Robert.
GOLS:
0-1 (35') Arimany. 0-2 (59') Robin.
ÀRBITRE:
Ramos Sánchez.
T.G.:
Miguel (Ripollet); Abel (Olot).
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Unes 150 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.