Futbol català

Setze partits de sanció a l'agressor d'Espolla

Futbol. El comitè de competició sanciona David Macias (Portbou) i l'Espolla acata la decisió, tot i que considera benèvol el càstig

El comitè de competició ha establert les sancions pertinents als jugadors implicats en la baralla que es va generar en els últims minuts del partit Espolla-Portbou, de quarta catalana. El matx, que es va suspendre en el minut 84 amb 2-2 en el marcador, es dóna per acabat. També s'ha imposat una multa econòmica als dos clubs –encara la desconeixen–. Dels jugadors implicats en la picabaralla, el comitè ha castigat amb setze partits David Macias (Portbou), que va agredir el local Luis Miguel Gómez, que va quedar inconscient; Carlos Flores, també del Portbou, ha estat sancionat només amb un partit, i el jugador de l'Espolla Harold Fernández, amb cinc.

Després de les diverses versions presentades, ambdós clubs acaten la sanció i no presentaran cap recurs davant l'estament disciplinari. De tota manera, l'Espolla considera petita la sanció per les conseqüències que han tingut els incidents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.