Un premi per al juvenil Serramitja (Girona)

El davanter té tots els números per debutar demà al camp de l'Osca

Autor de nou gols a divisió d'honor, el jugador de la Cellera aspira a quedar-se el curs vinent

Marc Serramitja
DAVANTER DEL GIRONA
«Espero que hi hagi sort i anar convocat perquè hi ha moltes baixes. A veure si el mister [Olmo] em dóna algun minut»
«Contra el Tenerife, ja em vaig quedar amb la mel a la boca, perquè vaig estar escalfant uns minuts»
«Intentaré ser un més de la plantilla de la temporada vinent, a veure si el nou tècnic i Salamero aposten per mi, i tinc la sort que em fan contracte i puc quedar-me, com a mínim, a fer la pretemporada»

El davanter juvenil Albert Serramitja té tots els números per debutar demà en el Girona a segona A. Serramitja és un dels jugadors disponibles del tècnic gironí, Miquel Olmo, i demà podria rebre el premi a una «llarga temporada», segons va dir el mateix jugador. Serramitja, juvenil d'últim any, és optimista. «Veig molt a prop la possibilitat de jugar», diu.

El porter juvenil Martí Bartrina va anar convocat a Eibar el diumenge 7 (per la sanció de Rafa Ponzo), però no va arribar a debutar. En canvi, Serramitja viatjarà a Osca i ho té tot a favor perquè Olmo li doni minuts: el partit és intranscendent, hi ha moltes baixes i el jugador està en plenitud de condicions. Ell es considera jugador d'atac i polivalent. «Sempre he jugat més de mitja punta, d'enllaç amb els migcampistes i els davanters, i també puc jugar de pivot, a les bandes o de segon davanter», comenta el jugador de la Cellera de Ter, que milita en el Girona des de l'etapa d'aleví, fa vuit anys.

Durant el Girona-Tenerife de dissabte passat, Serramitja va estar a punt de jugar uns minuts, però Olmo va fer entrar Paco Esteban per Arnal (73'). El davanter, que durà el dorsal 28, diu que no va tenir temps de valorar el que hauria pogut suposar el debut a segona A. «En aquells moments estàs concentrat a escalfar bé i, en el cas que el mister em faci jugar, fer-ho com més bé millor.»

Serramitja ha marcat 9 gols en 30 partits amb el Girona juvenil, per darrere dels 17 de Sergi Arimany. Després de l'última jornada (19 d'abril), Serramitja s'ha entrenat sovint amb els diferents tècnics del Girona.

Només quinze jugadors en condicions

Marc Serramitja ha estat el segon màxim realitzador del Girona juvenil. A banda d'Arnal, Hiroshi i Paco Esteban, el cellerenc podria ser una variant d'atac demà a l'Alcoraz perquè Olmo només disposa de quinze jugadors aptes del primer equip: Rafa Ponzo, David Sánchez, Jose, Serra, Rangel, Amantegui, Dorca, Felipe, Gerard, Gabri, Hiroshi, Jaume Duran, Xumetra, Arnal i Paco Esteban. Duran està en baixa forma física per l'operació a l'esquena i, a banda del juvenil Serramitja, podrien viatjar demà a Osca jugadors que no s'han entrenat durant la setmana, com Ivan Gómez o Matamala. Estan descartats Cañas, sancionat, i Manga, Jito, Bernaus, Raúl Martín i Chechu, lesionats. Manga es va acomiadar ahir i ja ha començat les vacances.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.