2a DIVISIÓ B

BARÇA ATLÈTIC

Luque vol continuar creixent al Barça

Miguel Ángel Luque és el segon fitxatge del Barça Atlètic, després de la incorporació del davanter Edu Oriol. El jugador de Navàs, que juga de migcampista organitzador i que destaca per la seva enorme qualitat i la seva visió de joc, arriba al Barça Atlètic procedent del Vila-real C. Abans havia jugat en les categories inferiors de l'Espanyol i a la Fundació Ferran Martorell.

Luque, que és internacional sub-19 amb la selecció espanyola, es va mostrar molt content amb el seu fitxatge pel Barça Atlètic. «Treballaré molt, amb molta humilitat. Vull aprendre molt de tots», va afirmar el migcampista. A part d'assegurar que el Barça és el club de la seva infantesa, el jugador va assegurar que tenia moltes ganes de treballar amb Luis Enrique, un mite del club blaugrana. «És una alegria per a mi estar sota les ordres d'un exjugador tan gran i tan estimat per l'afició com Luis Enrique».


El migcampista català, procedent del Vila-real C, és el segon fitxatge del filial



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.