Futbol català

Joan Vilà

Barber

“Tenim un 50% de possibilitats”

Quan comença la seva vinculació amb el Girona?
M'hi vaig aficionar quan era a regional preferent. I des d'aleshores n'he estat seguidor i he viscut les diferents etapes que ha passat. I gairebé sempre he tingut carnet de soci, tret d'alguns anys per motius personals. I allò que m'ha fet sentir més del Girona ha estat la gent que l'ha representat, presidents i directius. I m'ha agradat ajudar. De fet, des de la meva barberia, que justament avui compleix 45 anys, he anat fent socis.
Com està vivint aquest any de rauxa?
L'octubre de l'any passat, a les tertúlies que es fan els dissabtes a l'establiment amb els clients, l'agutzil de Quart va pronosticar que faríem la promoció. En aquell moment no ho vaig veure gens clar. I a mesura que van anar passant els mesos li vam anar donant la raó. I es va començar a formar una penya, que hem constituït aquesta setmana, i que es diu El Barbero Bailongo. La penya és, evidentment, presidida per l'agutzil de Quart. I està formada per clients i amics de la barberia. Si no hagués estat pels mals resultats del partit amb el Jerez, fins i tot podríem haver aspirat a l'ascens directe.
Quines possibilitats veu que pugui guanyar contra l'Almeria?
Sincerament, les veig al 50%. El Girona està molt ben preparat físicament, els tècnics ho estan portant molt bé i moralment veig l'equip capaç de disputar el segon partit al camp de l'Almeria amb possibilitats d'assolir la primera divisió. Però, passi el que passi en aquests darrers partits, estem molt contents d'haver arribat on hem arribat i ho celebrarem el 30 de juny amb una caminada fins a la Mare de Déu dels Àngels i amb un dinar de germanor.
Però, després de tants anys, li deu fer il·lusió que pugi a primera, no?
Just abans que esclatés la Guerra Civil, el Girona va ser un dels equips que van estar a punt de pujar a primera. I ara, mig seriosament mig de broma, dic que el Girona ha de pujar perquè no torni a haver-hi una guerra o una desgràcia. M'agradaria molt que pugés i que la guerra fos d'alegria. I per a la ciutat seria una oportunitat boníssima!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.