2a DIVISIÓ A. GIRONA

Massa competència per a Serramitja

El Girona comunica a Marc Serramitja que no té lloc a l'equip i li buscarà una cessió

El cellerenc entén que necessita jugar per agafar experiència i pensa tornar a Montilivi

Marc Serramitja
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
«La primera intenció era convèncer l'entrenador i Salamero perquè em fessin contracte i em pogués quedar, però hi ha molts jugadors al mig del camp»
«Sempre vols quedar-te, però potser serà millor anar a un altre lloc, jugar, agafar experiència i rodatge i poder tornar com més aviat millor. Ja sigui al desembre, d'aquí a un any o quan em vegin més capacitat»
«El tècnic em va dir que confiava en mi, que estava molt content amb el treball i que continuï entrenant-me fins a trobar un equip»
«No estic decebut. Ja hauria firmat estar en aquesta situació fa dos o tres anys»

L'excedent de jugadors en el centre del camp del Girona s'ha anat corregint. Primer va ser Eloi Amagat qui va veure com se li tancava la porta, i ara és Marc Serramitja. El club ha comunicat al jugador de la Cellera de Ter que no li farà fitxa i que li busca una cessió, preferiblement a segona divisió B. De tota manera, és un cas sensiblement diferent al d'Eloi, ja que Serramitja ho comprèn, ho assumeix i ja pensa a tornar a Montilivi més fet.

Serramitja juga en el Girona des del segon any d'aleví i havia anat fent el salt per tots els equips. El curs anterior va marcar 9 gols a divisió d'honor en el seu últim any de juvenil i va debutar a segona A en l'últim partit, a Osca. Ha treballat amb el primer equip durant tota la pretemporada –ho continuarà fent fins que no trobi una sortida– i els tècnics n'han elogiat el treball i l'empenta. «A mesura que he anat agafant el ritme, m'he trobat cada vegada millor», afirma el migcampista, que troba «normal» que els tècnics prefereixin que se'n vagi a un equip on tingui més possibilitats d'acumular minuts. A segona B o, si no pot ser, a tercera. «Com més amunt pugui anar, millor. Però sempre s'ha de pensar que has de mirar de jugar», explica Serramitja. La prioritat del jugador selvatà és firmar un contracte amb el Girona –«el que vull és no desvincular-me'n»–, perquè té al cap tornar-hi i fer-s'hi un lloc.

Un esquerrà i dos puntes per arribar als 25

Després de comunicar a Eloi Amagat que no hi comptava –Arnal ja ho sabia des del principi–, readmetre Migue i ara buscar lloc a Serramitja, el Girona ha anat aclarint la incertesa sobre els jugadors que acabaran tenint fitxa i començant la lliga. Al mig, sense Serramitja ni Eloi, queden Matamala, Dorca, Gerard, Manga i Hèctor Simon. Si no hi ha cap sorpresa abans de final de mes, Cristóbal Parralo treballa amb 22 jugadors –tots tenen assignat dorsal– als quals s'afegiran els tres fitxatges que han d'arribar. El club busca un extrem esquerrà que competeixi amb Juanma i dos davanters. De moment, com a puntes hi ha Kiko Ratón, Gabri i Hiroshi.

Menys gironins en la plantilla

La gironització que havia pregonat el club comença a perdre pes en la plantilla. A més de Serramitja, saben que no tindran fitxa dos gironins més, Arnal Llibert Conde i Eloi Amagat. Fa setmanes, el club va rescindir el contracte del banyolí Jaume Duran i no va renovar el d'Albert Serra. Respecte al curs passat, torna l'empordanès Hèctor Simon, cedit en el Cultural Leonesa. De moment, hi ha sis gironins –Jose, Matamala, Dorca, Chechu, Xumetra i Hèctor– a la plantilla. L'estiu passat, l'equip va començar la temporada amb nou de les 25 fitxes ocupades per jugadors de la demarcació: Jose, Serra, Matamala, Dorca, Hèctor, Xumetra, Chechu, Jaume Duran i Arnal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.