2a DIVISIÓ A

Aaron Bueno es queda sense lloc en el Girona

El club descarta l'exjugador del Gramenet després d'incorporar Moha

L'extrem posa fi a un període de prova de cinc dies, en què ha disputat dos amistosos

El Girona va descartar ahir al vespre la contractació de l'extrem esquerre Aaron Bueno. El jugador de Badia del Vallès estava a prova des de dimecres de la setmana passada, quan va arribar a corre-cuita a Palafrugell i va disputar uns minuts en l'amistós que l'equip gironí va perdre (2-1). Aaron, de 25 anys, tenia esperances de completar una setmana sencera d'entrenaments, però després de la sessió d'ahir al vespre va parlar breument amb el tècnic del Girona, Cristóbal Parralo; el director esportiu, Javi Salamero, i el secretari tècnic, Micki Albert, i va saber que a partir d'avui ja no s'entrenarà més amb el conjunt gironí.

Cristóbal Parralo considera que Aaron és un jugador interessant, però el fitxatge de Moha, un jugador de característiques semblants, el deixa sense possibilitats que el Girona li faci fitxa abans del dia 31, data límit per incorporar jugadors. Després d'estrenar-se a Palafrugell, Aaron va jugar d'extrem esquerre en el Girona-Barça Atlètic de dissabte i va ser rellevat per Gabri en el minut 52.

El jugador ja no serà avui al matí a Riudarenes i no disputarà l'amistós de dissabte contra l'Espanyol (3/4 de 10).

Dos davanters, i algun moviment més?

Després de comunicar la decisió a Aaron, el director esportiu del Girona, Javi Salamero, va explicar que el Girona busca dos davanters centre abans del dia 31 –un dels més ben situats és Roberto Peragón (Alacant)– i que no descarta més moviments. Els dirigents del Girona diuen que en les dues últimes setmanes hi haurà molts més moviments en el mercat i, d'acord amb els consells de Cristóbal, va deixar oberta la possibilitat que arribin més de dos jugadors en els propers tretze dies. Per tant, amb dues úniques places per cobrir-se, si el Girona reforça altres posicions a banda de l'atac, algun futbolista de la plantilla actual en podria pagar les conseqüències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.