BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Pivots de referència en els equips catalans

Amb un mes de competició (sis jornades) ja n'hi ha prou per acostar-se a les estadístiques i acceptar-les com a significatives. Fet l'exercici, el resultat és que els tres equips catalans disposen de tres de les interiors més destacades de la competició: Sonia Reis (Cadí La Seu), Kaayla Chones (Argon Uni Girona) i Michelle Maslowski (Olesa Espanyol).

La pivot portuguesa de l'equip de la Seu d'Urgell s'ha enfilat, després del seu espectacular partit contra el Ros Casares, fins al primer lloc en l'anotació (21,3) i el tercer en la valoració absoluta (21,3). En punts anotats per partit, l'aler pivot Michelle Maslowski és la tercera (19,2) de la lliga, fet que li permet ser, també, la desena jugadora més valorada. D'altra banda, la nord-americana de l'Argon ja és la millor en rebots del campionat, amb una mitjana de 10,2. En la mateixa classificació, la base de l'Olesa Shona Thorburn és sisena (8,5), l'única exterior entre les 10 primeres de la classificació.

També hi ha empremta catalana en altres classificacions: Laura Antoja (Argon) és la novena passadora (2,8 assistències); Maslowski, Thorburn i Perovanovic, totes de l'Olesa, són quarta, cinquena i sisena en minuts jugats, i Kiesha Brown (Argon) acompanya a Reis (6) entres les més destacades en la taula de faltes rebudes, amb 5,7.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.