Bàsquet

PARTICIPACIÓ

ESTUDIANT EN PRÀCTIQUES

El CB Campdevànol júnior perd en un partit ple d'errors

No va poder ser. El CB Campdevànol va perdre 51-56 contra el Fontajau A en un partit aplaçat corresponent a la tretzena jornada de lliga (que s'havia de disputar abans de Nadal) i ja acumula dotze derrotes en tretze partits. Els nois entrenats per Pere Tallant, últims classificats de la categoria, van lluitar durament per endur-se la victòria davant del conjunt gironí, però altre cop van caure derrotats d'una manera dolorosa i molt ajustada.

El partit va ser molt fluix, travat, ple d'errors i d'imprecisions. A més, l'arbitratge va ser horrorós i no va ajudar a cap dels dos equips a mantenir un ritme de partit constant. El partit va començar molt malament pel conjunt campdevanolenc, ja que el Fontajau va aconseguir una distància còmoda al principi del partit amb un parcial de 7-16. A poc a poc, el conjunt del Ripollès va començar a entrar en el partit gràcies als errors en els tirs lliures dels seus rivals (8/29 en tot el partit) i va anivellar les forces a base d'intensitat (parcial de 10-0), ja que en el minut 7 del segon quart el partit estava empatat a 24. L'empenta dels campdevanolencs va possibilitar la remuntada abans del descans, al qual es va arribar amb un ajustat 32 a 28 en el marcador.

En la segona part, el Campdevànol va sortir adormit i el seu rival, com un tro (parcial 2-10). A partir d'aquí, el Fontajau va posar la directa cap a la victòria amb una diferència màxima de 12 punts (42-54). Però el conjunt campdevanolenc va reaccionar i va treure tot el seu orgull per ajustar el marcador fins al 51-56 definitiu. El jugador més destacat del partit i decisiu per la victòria gironina va ser A. Rodríguez (Fontajau) amb 25 punts. Coromina va ser el màxim anotador del Campdevànol amb 9 punts.

El CB Campdevànol només ha guanyat un partit aquesta temporada (57-50 contra el penúltim classificat, el CCE Montessori-Palau) i acumula una ratxa negativa de tres derrotes consecutives. A més, abans de guanyar el seu primer partit, va estar nou partits sense conèixer la victòria. Amb derrotes tan contundents com un 76-43 contra el CB Salt C, un 75-29 contra el CB Vilablareix i un 39-81 contra el CB Farners B. Sens dubte, la clau està en fer-se forts a casa i plantar una mica més de cara al rival.

Aquesta informació ha estat elaborada externament a la redacció del web per Isaac Muntadas, estudiant en pràctiques de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic.