BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Que no s'aigualeixi la festa

A la Seu estan de festa –s'hi celebra la fira– i el Cadí, després de perdre en la jornada inaugural a la pista de l'Olesa (83-75), enceta la temporada a casa rebent la visita de l'Eivissa –sorprenent derrota contra el Celta (74-79) en el debut–. Com sempre, vèncer a casa és una màxima inherent a qualsevol equip, però veient el calendari que arribarà a l'equip d'Andreu Bou, en aquest cas encara sembla més important. I és que, després d'haver visitat en la jornada de dimecres la pista del Gran Canària, arribaran els partits més complicats: Perfumerías, Ros Casares i Hondarribia.

L'Olesa Espanyol, per la seva banda, visita la pista del Mann Filter, que enguany dirigeix l'extècnic del Cadí Víctor Lapeña i que, com les de Lucas Mondelo, van començar el curs amb victòria, a la pista de l'Estudiantes (56-64). Igual que el primer dia, Andrea Gardner serà baixa en l'equip d'Olesa per problemes al genoll.

Finalment, demà a Fontajau, l'Argon tancarà la segona jornada rebent la visita del Canoe madrileny, que, com les gironines, va pujar de Lliga Femenina 2 la temporada passada. Anna Caula té les baixes de Kiesha Brown i Laura Camps, mentre que la pivot Astou Traoré arrossega molèsties musculars.

LA JORNADA

Sóller - Ros Casares
17.30 h
Celta - Gran Canària
18.00 h
Hondarribia - Estudiantes
19.00 h
Cadí - Eivissa
19.45 h
Mann Filter - Olesa
20.30 h
Rivas - Perfumerías
13.00 h (demà)
Argon - Canoe
17.00 h (demà)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.