BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Bona oportunitat per sumar lluny de casa

No es pot dir que la visita de l'Argon Uni Girona a la pista del Sóller sigui la més plaent de la temporada, però sí que tant el Cadí la Seu com l'Olesa Espanyol tenen una bona oportunitat aquesta tarda de tancar el primer mes de competició amb una victòria lluny de casa.

Les urgellenques, que fins ara només han obtingut un triomf en quatre partits, juguen a la pista del Canoe, l'equip que juntament amb l'Argon ha pujat de categoria i que també té un 1-3. En l'equip madrileny hi juga l'exurgellenca Evelina Guneva, que fins ara és una de les destacades de l'equip amb 11,5 punts i 5 rebots de mitjana. Com l'equip d'Andreu Bou, l'Olesa Espanyol (2-2) de Lucas Mondelo també visita una pista factible, la del Canàries. Domingo Díaz, un clàssic de la competició, ha disposat aquest any un equip molt jove, amb les cinc jugadores que més juguen nascudes més tard del 86. L'equip groc només ha vençut fins ara el Cadí, però va ser a casa seva i per un contundent 89-66. Finalment, l'Argon (1-3) jugarà al camp del Joventut Mariana, que va iniciar la competició perdent a la pista del Canoe, però que ja ha redreçat la situació (2-2) amb Shay Murphy anotant 22,7 punts.

LA JORNADA

Ros - Celta
16.30 h
Perfumerías - Mann F.
18.00 h
Canoe - Cadí
18.00 h
Sóller - Argon
18.30 h
Estudiantes - Eivissa
19.00 h
Hondarribia - Rivas
19.00 h
Canàries - Olesa Espanyol
20.00 h


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.