Esports

MotoGP

GP d'Holanda

Primera ‘pole' per a Andrea Dovizioso

Valentino Rossi aconsegueix la segona classificació per a la graella de sortida i per darrera, Scott Redding i Marc Márquez

L'italià Andrea Dovizioso (Ducati) ha aconseguit aquest dissabte la seva primera millor classificació d'entrenaments de la temporada en ser el més ràpid en la segona classificació per al Gran Premi d'Holanda de MotoGP, que s'ha disputat al circuit d'Assen.

Dovizioso no era el més ràpid d'entrenaments des del Gran Premi de Qatar de 2015 i aquest dissabte ho ha tornat a aconseguir, i ha acabat amb més de set dècimes d'avantatge sobre el seu immediat perseguidor, l'italià Valentino Rossi (Yamaha). Després han arribat el britànic Scott Redding (Ducati) i el català Marc Márquez (Repsol Honda), que ha patit una caiguda que ha condicionat en gran mesura la seva classificació.

Jorge Lorenzo (Yamaha), a qui el circuit no li porta bons records des que l'any 2013 es va fracturar la clavícula, ha acabat en una discreta onzena posició.

En Moto3, l'italià Andrea Bastianini (Honda) ha estat el més ràpid. En Moto2, el suís Thomas Luthi (Kalex) ha marcat el millor temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia