Les noies cedeixen de manera ajustada contra el Reno All Stars

CATALUNYA

5

RENO ALL STARS

6

CATALUNYA:

Vives, Majó, Corominas, Barceló (2), Tarrida (1) –equip inicial–, Díez, Torner, Casarramona (2), Tamburini i Salicrú.

RENO ALL STARS:

Ortega, Sarmiento, Rodríguez (1), Escobar, Gutiérrez (1) –equip inicial– Leticia Corrales (4), Herbón, Natàlia Corrales, Agudo i Ribas.

GOLS:

0-1 (6') Rodríguez; 1-1 (21') Casarramona; 1-2 (22') Gutiérrez. 1-3 (25') L. Corrales. 2-3 (33') Tarrida; 3-3 (38') Barceló. 4-3 (45') Casarramona; 4-4 (46') L. Corrales; 4-5 (47') L. Corrales; 4-6 (49') L. Corrales; 5-6 (50') Barceló.

ÀRBITRES:

Marc Solé i Iván González.

La selecció catalana femenina també va ser protagonista al Palau enfrontant-se al Reno All Star, un combinat mundial amb catalanes, argentines, colombianes i espanyoles que, dirigit per Josep Enric Torner, es va imposar per un ajustat 5-6. Aquest combinat va aprofitar la seva efectivitat per dominar la primera part i avançar-se 1-3, amb gols de Marina Rodríguez, Adriana Gutiérrez, de falta directa, i Leticia Corrales. Les de Josep Maria Barberà, que en el primer temps només van poder marcar mitjançant un contraatac culminat per Anna Casarramona, van reaccionar en la segona part. Berta Tarrida, aprofitant una falta directa, Motxa Barceló i novament Casarramona van capgirar el resultat fent pujar el 4-3 quan faltaven cinc minuts. Per contra, va aparèixer Letícia Corrales, que va sentenciar el matx fent tres gols seguits. L'efectivitat de la jugadora de l'Arenys de Munt va propiciar un 4-6 que desactivava l'últim gol de Barceló, que establia el definitiu 5-6 en el darrer minut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.