HOQUEI SOBRE PATINS

L'històric Voltregà podria perdre avui la màxima categoria

No depèn d'ell i baixarà si perd contra el Barça

El Mataró també podria dir adéu a l'OK Lliga en aquesta jornada

El Güell Voltregà, un històric de la màxima categoria, podria baixar per primer cop en la seva història. Una derrota a casa contra el Barça Sorli Discau enviaria els de Sant Hipòlit a la primera estatal, encara que el Maçanet i el Tenerife –que no tenen la permanència assegurada–, també ensopeguessin. El Voltregà no depèn d'ell i per mantenir-se a la màxima categoria hauria de guanyar els dos partits que li queden, contra el Barça i a la pista del Liceo, i esperar que el Maçanet obtingui com a molt dos punts en els dos partits que li queden contra el Sitges Arian i els blaugrana, i el Tenerife cap contra el Liceo i l'Igualada.

Els de Sant Hipòlit han jugat en l'elit des de la creació de la divisió d'honor la temporada 1969/1970 i mai han baixat, militant en la màxima categoria 40 temporades consecutives. Els osonencs i el Barça són els dos únics equips que hi són des del començament i mai han baixat. En les últimes cinc temporades, el Voltregà ha patit molt per mantenir-se en l'OK Lliga i ha aconseguit la salvació en les dues últimes jornades. Aquest any torna a estar en una situació límit i és difícil que repeteixi una salvació agònica.

En aquesta penúltima jornada es podria completar el trio d'equips que baixarien de l'OK Lliga, un dels quals podria ser el Grup Clima Mataró. Els mataronins tenen un punt menys que el Voltregà i han de guanyar el Lleida per mantenir mínimes aspiracions, tot i que guanyant també poden baixar.

Assegurar el primer lloc.

A la part alta de la classificació el Barça, rival del Voltregà, s'assegurarà la primera posició i el factor pista a favor en tot el play-off si guanya. El Roncato Vic també tindrà segur el segon lloc que ocupa ara si supera el Proinosa Igualada en aquest penúltim partit.

EL VOLTREGÀ

Salvacions a última hora
2003/2004
En la penúltima jornada en guanyar el Blanes (2-0)
11è
2004/2005
En l'última jornada en guanyar l'Alcoi (1-0)
13è
2005/2006
En la penúltima jornada en empatar amb el Lloret (1-1)
12è
2006/2007
En la penúltima jornada en guanyar a Lloret (0-4)
10è
2007/2008
En l'última jornada tot i perdre a Mataró (2-0)
13è


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.