HOQUEI SOBRE PATINS / OK LLIGA

El Sather Blanes suma el primer punt

Els blanencs juguen els dos darrers minuts amb superioritat però no fan el gol del triomf

Fan un bon partit i dominen diverses fases del joc però no tenen l'encert necessari

El Sather Blanes va empatar amb el Lleida a la pista de Mollerussa i va sumar el seu primer punt del curs. Els blanencs van empatar (5-5) a cinc minuts del final i tot seguit van quedar amb superioritat numèrica. Els esforços per marcar el gol de la victòria en aquests dos últims minuts en què tenien un home de més no van tenir la recompensa esperada del gol.

Els blanencs es van adaptar bé a la pista de Mollerussa –estan canviant el parquet al pavelló del Lleida–, van dominar els primers minuts i es van avançar en el marcador. Un gol que no va entrar va fer entrar el Lleida en el partit i es va distanciar en el marcador fins al 4-2 amb què es va arribar al descans. En la segona meitat, Armengol va fer dos gols seguits –en va fer quatre ell sol–, i va empatar el partit (4-4). El domini dels blanencs va ser clar en aquesta fase final del partit però el lleida es va tornar a avançar amb una falta directa. Dani Rodríguez va fer l'empat definitiu quan faltaven dos minuts pel final.

LLEIDA LLISTA
5
SATHER BLANES
5
LLEIDA LLISTA:
Gascón, Trilla, Giralt, Vergés i Seró –equip inicial–; Andreu.
SATHER BLANES:
Freixas, Dani Rodríguez, Selva, Armengol i Àlex Ridaura –equip inicial–; Benito i Kimi Ridaura.
0-1 (8') Armengol. 1-1 (11') Seró. 2-1 (15') Seró, 3-1 (17') Seró. 3-2 (18') Armengol, de penal. 4-2 (24') Andreu. 4-3 (38') Armengol, de penal. 4-4 (39') Armengol. 5-4 (40') Seró, de falta directa. 5-5 (48') Dani Rodríguez.