Esports

policial

apostes manipulades

Detingudes 34 persones per arreglar partits de tennis per a apostes 

Hi ha set tennistes implicats que podrien ser castigats amb una pena de presó de sis mesos a quatre anys i la possible prohibició de la federació a seguir jugant

La Guàrdia Civil ha detingut 34 persones, entre ells set tennistes, per arreglar partits de tennis amb la qual cosa van aconseguir beneficis en apostes de més de mig milió d'euros en tornejos a Espanya, gran part d'ells a Sevilla, i Portugal. La responsable de l'operació, que s'ha desenvolupat a diverses demarcacions de l'Estat, entre les quals hi ha Barcelona, la tinent María Jiménez, ha explicat que tots els tennistes són homes que es troben en el rànquing nacional entre els llocs 30 a 360 i en l'internacional, del 800 al 1.400, i que la casa d'apostes més perjudicada ha estat BET365.

Ha explicat que els tennistes han pogut incórrer en un delicte de corrupció en l'esport castigat amb una pena de presó de sis mesos a quatre anys i inhabilitació i la possible prohibició de la federació de tennis a seguir jugant en tornejos i que als implicats se'ls atribueix a més estafa i pertinença a organització criminal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia