FUTBOL SALA / 1A ESTATAL B

El Riudellots es continua resistint i obté tres punts importants per mantenir-se

El Riudellots va acabar sumant tres punts que podrien resultar decisius per a l'objectiu de mantenir-se en la categoria. Ben aviat el Riudellots va rebre una galleda d'aigua freda amb un gol que va fer avançar el Pineda (0-1). Cristian, però, va empatar quatre minuts després i ja mai més van anar darrere. El 5-4 final no va arribar fins al minut 38, un minut més tard que el Pineda aprofités una errada defensiva dels locals per aconseguir l'empat a 4. El Riudellots va guanyar el partit gràcies a Pakito, que va culminar una bona jugada que havia tingut Marc com a protagonista.