Pentatló modern

Cap de setmana de pentatló

Perpinyà és el marc del campionat de França Open cadets de pentatló modern

Entre dissabte i diumenge hi competiran equips de França, Espanya, Itàlia i Portugal

El campionat de França Open cadets de Pentatló modern tindrà lloc al Parc d'Esports de Perpinyà aquest cap de setmana. Les proves començaran dissabte a partir de les dues de la tarda amb esgrima i seguiran a partir de les sis amb natació. Diumenge, a partir de les 10 del matí, es faran els combinats tir/cursa de nois i noies. El final de la competició i l'entrega de les recompenses es faran a partir de les dotze del migdia.

El campionat Open és organitzat pel club local, Pentatló Modern Perpinyà la Catalana, que confia situar entre els primers classificats d'aquest cap de setmana l'atleta nord-catalana Adèle Stern. A més dels atletes francesos, també es podran seguir les evolucions dels equips italians, portuguesos i de l'Estat espanyol (constituïts en gran part d'atletes catalans dels clubs de Sant Boi, Valldoreix, Esplugues...).

La celebració d'aquest campionat a Perpinyà també posa de manifest les bones relacions entre el club rossellonès i els clubs del Principat de Catalunya que col·laboren a l'organització amb el préstec de material. La propera trobada entre pentatletes nord-catalans i sud-catalans tindrà lloc el proper 1 de maig a Sant Boi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.