Esports

El Govern assegura que l’esport català és segur i treballa perquè pugui reobrir “el més aviat possible”

Budó rep els representants del sector després que més d’un miler de persones el reivindiquin com a servei essencial

La portaveu del Govern i consellera de la Presidència en funcions, Meritxell Budó, està convençuda que l’esport a Catalunya “és segur” i assegura que l’executiu treballa perquè el sector esportiu pugui reobrir i recuperar una certa normalitat “al més aviat possible”.

Així ho ha traslladat als representants de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Indescat, Gestiona i Adecaf en una reunió just després d’una concentració amb més d’un miler de persones a la plaça Sant Jaume de Barcelona, on s’ha reivindicat l’esport com a servei essencial i s’ha reclamat la reobertura dels equipaments.

Budó i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, han agraït el “sacrifici” del món de l’esport durant aquests mesos, que creuen que ha ajudat a millorar les dades sanitàries. Els representants del Govern també han volgut expressar la seva comprensió per la situació “complicada i fins i tot límit” que les restriccions imposades han provocat en gimnasos i clubs esportius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia