Més esport

La final de la copa gironina, a Serinyà

Ciclisme. El circuit de BTT posarà punt i final a Serinyà, que també acollirà el campionat gironí a partir de la categoria cadet

Aquest diumenge es disputarà a Serinyà la novena i última prova de la copa gironina de BTT, que serà organitzada pel Club Ciclista Serinyà. La prova, que començarà a les 9:30 del matí al pavelló de Serinyà, tindrà els habituals circuits de 32 i de 20 km, i els d'1 i 2 km per als més petits. Cal recordar que Oriol Colomé ja va ser proclamat campió elit la setmana passada a la Bisbal. A part de la final de la copa gironina, Serinyà també acollirà el campionat gironí (que es disputa a una sola prova) a partir de la categoria cadet, ja que els més petits ja el van disputar a l'estiu a Torroella. En la fotografia de la dreta, Josep A. Ramon, alcalde de Serinyà, juntament amb Joan Nicolàs, president del Club Ciclista Serinyà, i Francesc Moradell, de la delegació de ciclisme de Girona, en la reunió que van tenir per organitzar les proves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.