TENNIS

ATP

Hernández no pot

El tennista de Montgat Òscar Hernández va caure en segona ronda del torneig sobre herba que se celebra a Hertogenbosch, i ho va fer en dos sets contra el cap de sèrie número 3, David Ferrer.

Hernàndez, que era l'únic català en competició després de la derrota de Tommy Robredo, va cedir per 6-4 i 6-3 en poc més d'una hora i vint minuts contra un Ferrer que defensa el títol en el torneig holandès. Ara Ferrer buscarà un lloc en les semifinals contra Ivan Navarro. De la resta de la jornada, destaca el triomf del local Raemon Sluiter, que va passar ronda després que el xipriota Marcos Baghdatis –el botxí de Robredo– es retirés lesionat quan cedia 4-3. En categoria femenina, la primera cap de sèrie, Dinara Safina, va superar Iaroslava Txvedova (6-3 i 6-3), mentre que l'eslovaca Daniela Hantutxova va patir més (2-6, 6-2 i 6-1) per desfer-se de Katerina Bondarenko.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.