Més esport

Castelló de Rugat acull la XIX Lliga de Raspall trofeu Diputació

El campionat comptarà amb els millors professionals

Waldo i Sidahmed defensen per separat el títol assolit en 2011

Piles tancarà la competició al juliol

Dimecres que ve arranca al trinquet de Castelló de Rugat la XIX Lliga de raspall – Trofeu Diputació de València, que comptarà, un any més, amb els millors professionals de la modalitat. Sis equips es barallaran pel títol que ostenten Waldo i Sidahmed, que enguany jugaran per separat.

La Lliga de raspall arrancarà amb el duel que enfrontarà dimecres a Castelló de Rugat a Punxa, Moro i Sidahmed contra Moncho, Coeter II i Sagasta. Començarà amb este duel la fase regular, en la que els sis equips jugaran tots contra tots per a determinar als quatre primers, que accediran a les semifinals i optaran a disputar la gran final.

Entre els noms de la Lliga de raspall destaquen els dels il·lustres de l'especialitat, cas de Waldo, número u indiscutible, Coeter II o Alberto. Torna a la màxima competició un clàssic, Moro, després de quatre anys d'absència, i tractaran de donar la sorpresa pilotaris consagrats com Virgi, Blasco, Canana, Xoto o Dorín. Al costat d'ells apareix la legió de joves figures com els restos Punxa, Moncho i Moltó, o els mitgers i punters Sidahmed, Canari, Sanchis o Sagasta.

La Lliga de raspall constarà de 18 partides que visitaran un total de sis trinquets (Castelló de Rugat, Bellreguard, La Llosa de Ranes, Piles, Oliva i Xeraco). En cada partida de la fase regular es posaran en joc tres punts, que anotarà l'equip que guanye sempre que el perdedor no arribe a els 20 tantos. En aqueix cas, hi haurà repartiment de punts, dos per al vencedor i un per al perdedor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.