Més esport

Domini de l'Osca al Josep Maria Pont

Ciclisme. Els aragonesos van dominar la cursa júnior i Medina va guanyar en veterans

L'Osca La Màgia va ser el dominador del memorial Josep Maria Pont, a la Cellera de Ter per a júniors i veterans, i sobre un recorregut de 70 quilòmetres amb pas per les Encies i les Serres. Juan Carlos Medina (Galvesport) va guanyar la cursa de veterans, a l'esprint. Jordi Codony (Olot) i Jaume Estañol (Besalú) van ser proclamats campions gironins de veterà 40 i 50, i David Payet (Bicis Esteve), en júnior. Maria Casanova (Esteve Costa Brava) en elit i Elisabet Bru (Caja Rural) en júnior van guanyar en categoria femenina.